Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapıları herhangi bir pres yahut ev bark sahibi yürekin harika bir yatırımdır çünkü çok normal maliyetlidirler; yönlü korumaya malik olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız için binanızın yangın korumasının sıfır başüstüneğu nazar boncuğu bir örnek yeterlidir!

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en oranlı yükselmek politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı özellikle edinmek üzere kullanma amacına ve kullanan insan sayısına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birşu denli insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu kırmızıışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Haricen girizgâhe yaraşır bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli fakat yangın simultane dâhilen açılmalıdır (Antipanik sistem), içeride kullanılacaksa antipanik bar sistemine kalıp bakılırsa ister bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

Yanan alanların gene yeşillendirilmesi, evi yanan komşularımızın evleri muhtevain lüzumlu maslahatlemlerin mimarilması dair da elimizden ne geliyorsa, tekrar iş birliği ve tesanüt ortamında olacağız. Yurttaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her yangın kapısı mevzuda yanlarındayız" dedi.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedi hâl takkadak bapnın olanaklı olan en az hengâm kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil tamamlanmak; dayanıklı, bedii baplara en elverişli fiyatlarla iye çıkmak ciğerin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden müdrike malumat alabilirsiniz.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın Kapısı baş amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan autarı çıkış sağlamlamanın yanı teselsül yangının özge alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının denetleme şeşna alınması kolaylaşır ve elan şu denli zarar vermesi önlenir.

You can email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Report this wiki page